QlikView

QlikView

QlikView är den mest flexibla beslutsstöds-lösningen på marknaden för att förvandla data till insikt och kunskap. Mer än 30 000 organisationer världen över använder QlikView för att enkelt konsolidera, söka och visuellt analysera sin affärs data på ett mycket enkelt sätt.
Effektivt beslutsfattande kräver enkel tillgång till rätt information. Det tar bara minuter att lära sig QlikView och du kan sedan själv ställa dina frågor och låta QlikView leta rätt på den information du behöver.

Qlik Sense

Qlik Sense

Tänk dig ett analysverktyg som är så intuitivt att vem som helst på ditt företag snabbt och enkelt kan skapa egna skräddarsydda rapporter och dynamiska dashboards som möjliggör analys av väldiga datamängder och ger nya, meningsfulla insikter. Qlik Sense är precis det verktyget — en revolutionerande självbetjäningsapplikation för ”data discovery” och visualiseringar, utformat för att passa enstaka användare, grupper eller hela företag. Med Sense går det snabbt och enkelt att sätta ihop visualiseringar, utforska data på djupet, direkt upptäcka samband och studera nya möjligheter ur olika vinklar.

Har du frågor om beslutsstöd?

Vi finns alltid tillgängliga att vägleda dig till att komma igång eller förbättra ditt beslutsstöd. Spara tid genom att prata med en expert.

Ring oss på +4670-552 81 81