Kunddagar 2017

Integpro kunddagar november 2017!
Under rådande klass 2 varning har vi på Integpro nu genomfört våra årliga kunddagar i Umeå och Luleå.
Starkt att inte få ett enda återbud med anledning av vädret, det var enbart Integpro-bilen som hade det lite jobbigt vid 06.30 på onsdagen, någonstans i skogarna efter E4:an.
Denna gång hade vi celebert besök. Qlik hade skickat upp urgöteborgaren, Peter Wedebrant för information om Qliks framtidsstrategier. Vi fick massor av info, compliance med (IoT) Internet of things, förbättrade möjligheter till self-service, hantering av obegränsade mängder data från alla typer av datakällor. Budskapet att låta datat ligga där det ligger och möjliggöra hybridlösningar med cloudtjänster och olika on-premise system med nya smarta connectorer. Stöd för integration med R och Python osv. Qlik har en väldigt stark position, bäst på plan!

Efter Qliks presentation följde TimeXtender upp med sin svenske representant Per Wallander, från Göteborg han också.
TimeXtender är en ny partner från Danmark, de erbjuder den moderna formen av datalager. De har automatiserat allt som går att automatisera, för att på det sättet kunna snabba upp implementering och underhåll. I dessa GDPR-tider kan han verkligen få oss alla att reagera och fundera. Har vi, som TimeXtender erbjuder, fullständig koll på data klassat som GDPR känsligt, och det genom hela kedjan?
Helt integrerat med samtliga större analysverktyg – t ex Qlik, MS Power BI och Tableau.

Innan den avslutande lunchen var det dags för Excel-dödarna på Konstrukt att visa upp framtidens budget- och uppföljningsverktyg.
Oj vad smidigt för de som jobbar med budget och planering, härligt nytänkande, körs enbart i molnet, bara en sån sak…
Naturligtvis så är killarna från Konstrukt, Johan & Anders, även de från Göteborg:)

Vi avslutade dagarna i Luleå och Umeå med lunchbuffé på Scandic.
Tack alla ni kunder och partners som deltog!

Information kommer att komma från dagarna, även till er kunder som inte kunde delta.
/Lars & Peter

Kommentera