Kundbrev hösten 2018

Välkomna tillbaka efter semestern!

Vi hoppas att er semester har varit lika fantastisk som vår. I årets tredje kundbrev har vi valt att berätta mer om LiFE – kombinera BI-verktygets styrkor med smartare rapportering/visualisering, nyheter från Qlik världen samt lite om vår satsning på Microsofts BI-verktyg. Dessa nyheter beskrivs mer utförligt nedan tillsammans med lite mer information och nyheter. Som vanligt är det bara att kontakta oss om du vill veta mer.

Det är också extra roligt att berätta om nya kunder! Vi har fått Bodens Energis förtroende att leverera vår analysplattform – Elområdesanalys. I slutet av sommaren blev det också klart att vi blir Webhelp Nordics nya supportpartner för sin BI-miljö. Vi hälsar dom båda varmt välkomna till oss!

Vad är LiFE?

Som du säkert känner igen är det ibland svårt och dyrt att få en organisation att sprida viktig information och analyskraft till många användare inom företaget eller till kunder och leverantörer.

Med LiFE kan du ändra på detta och kombinera BI-verktygets styrkor med smart rapportering.

LiFE är integrerat med marknadens ledande BI-verktyg (Qlik, MS Power BI, Tableau mm) och ger er möjlighet att själva enkelt kombinera texter, bilder eller grafer till snygg information. Och har ni ett datalager, så kan LiFE integreras med det och bli ett smidigt och kostnadseffektivt rapporteringsverktyg.

Rapporterna skapade i LiFE kan vara i form av informativa dashboards, redo att presenteras och distribueras på det sätt du vill.  Via ert intranet, er webportal, på storbildsskärmar i produktionen eller kundcentret eller varför inte direkt till användarnas mobiltelefoner.  Det är ert behov som styr.

LiFE är mycket smart och kostnadseffektivt! Låt oss demonstrera LiFE för dig så fort som möjligt. Kontakta  eller .

Nyheter från Qlik-världen

QlikView Qlik Sense Dual Use Offer – perfekt för dig som är nyfiken på Qlik Sense.

Detta nya erbjudande innebär att QlikView kunder enklare och mer kostnadseffektivt parallellt kan börja använda Qlik Sense. För vissa ändamål ger Sense helt nya möjligheter.

Erbjudandet går ut på att man får motsvarande antal Qlik Sense licenser som man har befintliga QlikView licenser till en höjning av den befintliga årsavgiften.

Hur det påverkar ditt företag och vad kostar det? Kontakta Lars eller Peter, se kontaktuppgifter nedan, så får vi diskutera detta närmare med dig. Självklart visar vi gärna vad Qlik Sense går för.

Nyheter kring Sense

I sommar skedde en hel del nyheter kring denna familj t ex presenterades nya AI möjligheter med Insight Advisor, nya funktioner för snabbare self-service, nya snygga visualiseringar och förbättringar kring management och governance. Dessutom nya sätt att arbeta med Qlik’s nya cloud-hub.

Förlängd support för QlikView NPrinting® 16

För de kunder som har NPrinting 16 är det bra att känna till den förlängda supporten. Enligt Qlik’s Underhållspolicy skulle den sluta gälla den 31 mars 2019. På grund av feed-back från partners och kunder har Qlik beslutat att förlänga detta till åtminstone 31 mars 2020. Det finns också en ny version av NPrinting – 17. Är ni intresserad av att veta mer så kontakta oss.

 

Microsoft Power BI

Som ni säkert redan känner till har vi som målsättning att bredda våra BI-tjänster till fler ledande BI-verktyg. Internt hos oss pågår nu ett flertal utbildningsinsatser för att vi framåt ska kunna möta ett allt ökande behov av specialister. Är du intresserad av Microsofts BI-strategi, prata gärna med din närmaste kontakt hos oss.

Norrlandsturné med Stratsys och Konstrukt

Tillsammans med våra partners Stratsys och Konstrukt kommer vi att genomföra två seminarier den 26:e respektive den 28:e september i Östersund och Boden. Stratsys är marknadsledande på molntjänster för effektiv verksamhetsplanering, genomförande och uppföljning. Konstrukt erbjuder ett nytt och modernt sätt att arbeta med budget och prognoser. Primärt är målgruppen verksamheter i offentlig miljö, men är ni intresserade så kontakta oss, eftersom hela programmet även passar privata företag i olika branscher.

Sist men inte minst!

Vill ni ta ett omtag om ert beslutsstöd och samtidigt lära er mer om ert beslutsstödsverktyg? Gör då som många av våra kunder gjort och beställ ett utbildningspaket hos oss. Utbildningen tar fasta på er verksamhet och era applikationer. Få aktiviteter ger så mycket mervärde som en bra utbildning.

Läs mer om oss på www.integpro.se

Vi tar som alltid väldigt gärna emot synpunkter, frågor och förbättringsförslag på vårt kundbrev. Hör av dig till , 070-5883056 eller , 070-5528181, om ni vill veta mer!

Kommentera